Select your language

MANAGEMENTUL REVENDICARILOR

Compania noastra ofera implementarea eficienta a procedurii de solutionare a revendicarilor si a disputelor din cadrul contractelor bazate pe Conditiile de Contract FIDIC si nu numai.

Eficacitatea procedurii depinde de respectarea prevederilor contractuale si ale legii aplicabile, în special, fiind esential ca procedura să se conformeze in timp util cu obligatiile formale / legale impuse în cadrul unui contract. O gestionare eficientă a corespondenței privind revendicările oferă posibilitatea de a soluționa disputele bazandu-ne numai pe contract, fapt ce elimină litigiile costisitoare și indelungate. În acest scop, echipa noastră gestionează revendicările atat pentru marile companii implicate in contracte, cat și pentru subcontractanți.

Asfel, implementăm propriul nostru sistemul IT corporativ care introduce un birou de secretariat virtual, un circuit electronic al documentelor si o gestiune integrată a echipei si a sarcinilor. Toate scrisorile, documentele, sarcinile și statusurile acestora sunt disponibile on-line pe toate tipurile de dispozitive. O astfel de gestionare a datelor permite o reacție promptă din partea consultanților noștri și acțiuni eficiente ce se realizeaza în avans.

Avem o vastă experiență in gestionarea revendicărilor, dobândita pe parcursul punerii în aplicare a proiectelor care au implicat sisteme de alimentare cu apă și apa uzata (retele de alimentare cu apa si canalizare, stații de epurare, stații de tratare a apei), a proiectelor privind infrastructura de drumuri și de căi ferate, clădiri (stații de cale ferată, parcuri de apă si universitati) și privind structurile tehnologice (instalațiile de incinerare a deșeurilor).

Combinația dintre experiența și expertiza noastră face posibila o gestionare eficientă a revendicărilor. Referintele, cu privire la serviciile prestate de noi, primite de la clienții existenți sunt modalitatea cea mai buna de validare și confirmare a eficienței acțiunilor noastre.