Select your language

Servicii

NE OCUPAM DE PROCEDURILE DE MODIFICARE IN CONTEXTUL LEGISLATIEI ACHIZITIILOR PUBLICE

Ajutam la introducerea modificarilor intr-un contract in concordanta cu legea locala si la cererea clientilor nostri. Pregatim documentele, participam in intalniri si oferim consultanta privind strategia de implementare.

CONSULTANTA IN PARTENERIAT PUBLIC – PRIVAT

Parteneriatul public-privat incepe sa devina un model din ce in ce mai popular de implementare a proiectului. Expertii nostri au participat ca si consultanti, atat in pregatirea proiectelor care au inclus activitățile organizatorice și a lucrărilor în vederea pregătirii pentru inițierea procedurii, precum și in etapa de selectare a partenerului privat.

SERVICII DE PREGATIRE A DOCUMENTATIILOR DE PARTICIPARE LA LICITATII

Membrii echipei noastre au implementat proiecte pornind de la o idee si pana la momentul finalizarii perioadei de garantie. Suntem de parere ca aceasta experienta ne va permite sa fim in concordanta cu apectele legale locale.

ANALIZA PROIECTULUI TEHNIC

Oferim analiza de proiect in tot ceea ce priveste optimizarea tehnica si economica. Nu am semnat contracte bazate pe onorariu de success cu niciun furnizor de tehnologii sau aparatura, preferand sa regasim castiguri in proiectele noastre.