Select your language

ПРОЕКТНИЙ/ КОНСТРУКТОРСЬКИЙ АНАЛІЗ

Ми пропонуємо аналіз проектів з точки зору технічної оптимізації та оптимізації витрат. Ми не підписуємо ніяких контрактів на виплату винагород з постачальниками будь-яких технологій або техніки, ми вважаємо за краще знаходити заощадження у ваших проектах.

Точність вибору технічних рішень продиктована економічними міркуваннями – прийняті рішення повинні бути економічно обґрунтовані в частині якості та відповідати концепції оптимального співвідношення ціна/якість. Ми надаємо послуги з верифікації прийнятого проектного рішення, включаючи перевірку матеріалів /устаткування / послуг / технології тощо, вибору декількох постачальників.

Перелік наших послуг охоплює повну перевірку виконання зобов’язань, зазначених в офіційній і юридичній документації (умов приєднання, погоджень, рішень, дозволів та договорів, укладених між замовником та інженером проекту /тендерної документації та ін.).

Багатий досвід – наша сильна сторона.

Наші партнери та експерти очолювали проектні відділи, проектували самостійно і наймали інженерів-проектувальників.

Наша команда складається як з профільних експертів, тобто інженерів-проектувальників, кошторисників, а також співпрацює з вченими з відомих університетів країни.

Крім того, ми проводили універсальні аудити об’єктів, проектів мереж, доріг і технологій.