Select your language

ОСВОЄННЯ КОШТІВ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ

Нові фінансові перспективи на 2014-2020 роки створюють можливості для розвитку як для державних установ, так і для бізнесу. Кошти будуть надходити з трьох основних джерел:

Програма господарської діяльності для смарт-зростання Регіональна програма господарської діяльності і

Програма розвитку сільських районів.

Їх основна мета – стимулювати польську економіку та інновації, розвиток установ і підприємств, сприяти науково-технологічному розвитку та підвищити конкурентоспроможність малого та середнього бізнесу в цілому.

Дивлячись крізь призму завершеної перспективи на 2007-2014 роки, ми можемо очікувати, що наступна програма буде не менш успішною. Тому нам потрібно починати думати, які можливості і цілі ми можемо досягти завдяки залученню зовнішньої підтримки.

Щоб відповідати вашим очікуванням, ми пропонуємо широкий спектр послуг, починаючи від створення загального бачення, підготовки необхідних документів (бізнес-планів та техніко-економічного обґрунтування), підготовки заявок, і завершуючи врегулюванням і управлінням проектами.

У своїй роботі ми намагаємося визначати напрямки і успішно залучати фінансування від установ Європейського Союзу для їх реалізації. Таким чином, вже багато років ми займаємося розробкою документів та ТЕО, а також написанням заявок на гранти для того, щоб забезпечити найбільш повне обслуговування наших клієнтів.

Наші фахівці успішно підготували багато ТЕО і заявок на фінансування за програмами ЄС. Наші знання і досвід – до Ваших послуг.