Select your language

ACCESAREA DE FONDURI DE LA UNIUNEA EUROPEANA

Noua perspectivă financiară pentru perioada 2014-2020 creează oportunități de dezvoltare, atât pentru administrațiile locale cat și pentru întreprinderile private. Fondurile vor proveni din trei surse principale:

Programul Operațional pentru Creștere Inteligentă, Programul Operațional Regional și Programul de Dezvoltare Rurală.

Obiectivul lor principal este de a stimula economia din Polonia prin stimularea dezvoltării unor instituții și întreprinderi, prin promovarea cercetării și dezvoltării tehnologice, precum și prin creșterea competitivității sectorului IMM în ansamblul său.

Privind din perspectiva perioadei de finantare 2007-2014, ne putem aștepta ca viitoarea perioada sa aiba succes cel putin la un nivel asemanator. Astfel, trebuie să începem să ne gândim la oportunitățile și obiectivele pe care le putem realiza daca beneficiem de sprijin extern.

Cu scopul de a satisface așteptările dumneavoastră, vă oferim o gamă largă de servicii, pornind de la crearea unei viziuni, trecand prin pregătirea documentelor necesare (planuri de afaceri și studii de fezabilitate), prin pregatirea aplicatiei de finantare si culminand cu gestionarea si finalizarea proiectului.

Prin munca noastra incercam sa ne dam seama de direcția ce trebuie urmata și sa creștem cu succes finanțarea din partea instituțiilor Uniunii Europene. Asadar, timp de mai mulți ani, am perfectionat continuu documentele și studiile de fezabilitate și aplicatiile de finantare, pentru a oferi servicii complete clienților nostri.

Experții noștri au redactat cu succes mai multe aplicatii de finanțare și studii de fezabilitate. Suntem gata sã vã oferim cunoștințele și experiența noastrã.