Select your language

Audituri

Realizam audituri independente atat cu privire la faza de pregătirea a proiectului, cat si în orice etapă a procesului investițional.

O echipă de oameni capabili de a efectua o evaluare independentă și profesională a unei probleme specifice în ceea ce privește criteriile cerute reprezintă baza unui audit efectuat cu diligentă care vizează o determinare fiabilă a stadiului conformității unui obiect de studiu. Echipa noastră include oameni cu cunoștințe și experiență în construcții, economie, drept administrativ, dreptul construcțiilor, dreptul achizițiilor publice, precum și în alte domenii, astfel încât să putem sa oferim serviciile in mod eficient chiar si celor mai exigenti clienti. Potențialul lor ne permite ca verificarea materialelor oferite sa fie în conformitate cu cele mai noi metode și standarde. Concluziile și orientările catre viitor și către optimizarea activităților într-un domeniu anume sunt rezultatele finale ale unui audit efectuat de noi.

Un audit efectuat cu profesionalism identifică inexactitățile și încălcările existente, analizează cauzele acestora și ia măsuri pentru ca astfel de greseli sa fie evitate pe viitor, strategie care pe termen lung se traduce prin economii considerabile in cadrul implementarilor de proiecte.

Rezultatele și regulile auditurilor noastre sunt independente și păstrăm secretul proiectelor implementate de noi.