Select your language

Asistenta juridica

Asistenta juridica oferita in procesul de punere în aplicare a proiectelor de investiții este serviciul care diferă în mod semnificativ fata de perceptia tradițională a serviciilor juridice oferite clienților. Avocatii nostri sunt printre puținele entități specializate pe piața serviciilor juridice, care au si experiență în industria construcțiilor și care înțeleg multitudinea de probleme și dificultati care pot apărea în timpul procesului de investiții.

Asistenta juridica este un element important al unei implementări a proiectului aflate deja în etapa de pregătire a acestuia, inclusiv in cazul elaborarii documentației de licitație pentru executarea lucrărilor, în faza selectiei de antreprenori precum și în timpul punerii în aplicare a procesului investitional. Clientul nostru va evita multe probleme care apar în cadrul implementarii unui proiect datorită experienței vaste și cunoștințelor specialiștilor noștri în domeniul dreptului administrativ, dreptului constructiilor, achizițiilor publice și in alte ramuri de drept.

Înțelegerea realității juridice care înconjoară un investitor / antreprenor este esentiala pentru a atinge obiectivul unei finalizari corespunzătoare și a atingerii obiectivelor propuse.