Select your language

Analiza de proiect

Acuratețea selectiei unei soluții tehnice este determinată de considerente economice – soluțiile adoptate trebuie să fie justificate economic raportat la calitate si sa fie aliniate la conceptul de Cea mai buna valoare. Oferim servicii de verificare a procesului de adoptare a soluției pentru un proiect, inclusiv verificarea materialului / echipamentului / serviciului / tehnologiei, selectarea mai multor furnizori etc.

Gama serviciilor noastre include o verificare completă a respectării angajamentelor specificate în documentația contractuală și legală (condițiile de racordare, aprobari, decizii, avize, contracte încheiate între un client și un inginer de proiect / documentatie de licitație, etc.).
Experiența bogată este atuul nostru principal. Partenerii și experții noștri au asigurat management de proiect, au proiectat sau angajat ingineri de proiect.

Echipa noastră include, atât, experți recunoscuti în domeniu, persoane cu experienta practica care pot estima costurile, precum si oameni de știință ai universităților cunoscute din țară care colaborează cu noi.

In plus, ne-am ocupat cu efectuarea de audituri in mai multe discipline legate de facilitate, rețele, drumuri și proiecte tehnologice.