Select your language

Administrarea contractului

Oferim o gama completă de servicii de asistența pentru clienți pentru a putea securiza riscurile lor financiare și tehnice; fiind biroul din cadrul șantierului de construcție care pregãtește programe, asigură secretariatul sau participã la intalniri ca reprezentantul dumneavoastra in fata Beneficiarilor.

Actionam numai în așa fel încât sã protejam interesele clientilor. Verificãm acțiunile Investitorului / Inginerului consultant / Antreprenorului in ceea ce priveste conformitatea cu dispozitiile contractului și ale legislatiei în vigoare. Avem instrumentele potrivite (circuit electronic și baze de date/arhivă) care sunt capabile să ofere acces la întreaga corespondențã cu un investitor sau cu subcontractanți din orice loc ce detine o conexiune la Internet.

Echipa noastra a gestionat în mod repetat contracte pentru investitori / antreprenori / subcontractanți si are experienta extinsa in gestionarea revendicărilor. Cunoastem in amanunt competențele tuturor participanților din cadrul unui proiect.

În cadrul administrarii contractului, ne vom preocupa de buna desfãșurare a procedurilor contractuale și legale aferente lucrãrilor suplimentare, astfel încât clientul sa primeasca o compensație corecta sau sa nu existe situatia in care sa fi platit mai mult fata de ce era necesar.

În cazul unor probleme litigioase oferim consultanta cu privire la revendicari si solutionarea disputelor, ceea ce oferã clientului posibilitatea de a rezolva disputele bazandu-se doar pe contract, astfel incat procesele costisitoare și de lungã duratã sa fie evitate.