Select your language

КОНТРОЛЬ ЗА ВИКОНАННЯМ КОНТРАКТУ

Ми пропонуємо повний спектр послуг з підтримки клієнтів для захисту їх від фінансових та технічних ризиків; Ми представляємо собою офіс на будівельному майданчику, який здійснює листування, готує графіки, має секретаріат або бере участь в засіданнях у якості Вашого представника.

Ми здійснюємо листування таким чином, щоб захистити інтерес клієнта. Ми перевіряємо дії інвестора / Інженера контракту / підрядника на предмет виконання контракту і зокрема його чинних положень. Ми маємо правильні інструменти (електронний обіг та архівація бази даних), які дозволяють забезпечити доступ до всієї кореспонденції з інвестором / субпідрядниками з будь-якої точки, що має підключення до Інтернету.

Наша команда має багаторічний досвід і неодноразово проводила договірну роботу для інвесторів / підрядників / субпідрядників. Ми маємо всебічні знання про коло повноважень усіх учасників інвестиційного процесу.

У рамках ведення договірної роботи, ми також приділяємо увагу належному дотриманню офіційних процедур і законних процедур, що відносяться до додаткових робіт, щоб клієнт отримав свою законну компенсацію або не переплачував.

У разі виникнення спірних питань ми готуємо професійні відповіді на претензії, що дає вам можливість вирішувати спори на підставі договору і дозволяє уникнути дорогих і тривалих судових позовів.