Select your language

КОНСУЛЬТАЦІЇ ПО ПРОЕКТАХ ДЕРЖАВНО – ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА

Державно-приватне партнерство стає все більш популярною моделлю реалізації проекту. Наші фахівці брали участь у якості консультантів як у підготовці проектів, що включає проведення організаційних заходів та роботу над підготовкою до ініціації розгляду, а також стадію вибору приватного партнера.

Державно-приватне партнерство є одним із засобів досягнення суспільних завдань, об‘єднуючи дії органів державної влади та приватного капіталу. Ключовим елементом державно-приватного партнерства є процес відбору партнера. Критерії вибору тісно пов’язані з запланованими до реалізації  в рамках інвестицій державно-приватного партнерства економічними аспектами, а також з політикою винагороди приватного партнера.

У зв’язку з тим, що угода про державно-приватне партнерство – це довгострокова угода, важливим питанням є ретельно окреслений і розумно визначений розподіл завдань та ризиків між державним підприємством і приватним партнером, що забезпечить належну реалізацію проекту.

Складність проекту, що здійснюється відповідно до вищезгаданих формул, обумовлює необхідність надання професійних послуг як під час підготовки, метою якої є вибір приватного партнера, так і в супроводі під час виконання контракту, що надається нашими фахівцями.