Select your language

Scrisoare a CEO-ului

Stimați clienți,

În scopul de a satisface nevoile pieței construcțiilor, inclusiv diferențele culturale și companiile internaționale, ne-am decis sa lansam o companie, care implică persoane cu o vastă experiență în derularea de proiecte la nivel mondial, cu un nivel ridicat de energie și cu o educație diversificata.

Acțiunile noastre sunt un răspuns la problemele reale identificate în timpul punerii în aplicare a numeroase si variate proiecte realizate pana in prezent. Procesul investitional este dificil, complex și emotional. Probleme de comunicare si diferențele în atitudinile și așteptările partenerilor sunt enorme. Privite de sus seamănă cu o hartă a unui oraș din Estul Indepartat. De la crearea unei idei de proiect, a planurilor de afaceri si studiilor de fezabilitate, la etapa de proiectare, aprobari, redactare a condițiilor contractuale „locale” la utilizarea criteriului pretul cel mai scăzut, la modificări în faza de implementare și schimbările de preț etc, fiecare dintre aceste etape adaugă noi colțuri și intersecții vietii noastre de zi cu zi. Numai cei care pot sa se straduiasca cu răbdarea, comunicativitatea si asertivitatea corespunzătoare stabilirii obiectivelor, vor atinge succesul.
Partenerii si expertii nostri au creat o companie in scopul de a facilita realizarea obiectivului pe această hartă provocatoare de investitii. Noi dorim ca dumneavoastra sa depășiti cele mai dificile viraje, dorim să dezvoltăm soluții simple și rapide și să vă ajutam să ajungeti la destinație într-un mod mai bun și mai frumos decât ar părea posibil. Așteptăm cu nerăbdare să facem afaceri cu dumneavoastra

Al dumneavoastra cu stima,

Adam Białachowski