Select your language

Лист від Голови правління

Шановний клієнте! Для того, щоб задовольнити потреби будівельного ринку, включаючи культурні відмінності і потреби міжнародних компаній, ми вирішили запустити в роботу фірму, що включала б до свого складу осіб, які мають великий досвід у реалізації проектів по всьому світу, з високим рівнем енергії та багатопрофільною освітою. Наші дії – це відповідь на реальні проблеми, які […]

Шановний клієнте!

Для того, щоб задовольнити потреби будівельного ринку, включаючи культурні відмінності і потреби міжнародних компаній, ми вирішили запустити в роботу фірму, що включала б до свого складу осіб, які мають великий досвід у реалізації проектів по всьому світу, з високим рівнем енергії та багатопрофільною освітою.

Наші дії – це відповідь на реальні проблеми, які спостерігаються під час впровадження численних і різноманітних проектів. Інвестиційний процес є складним, комплексним і емоційним. Комунікаційні проблеми та відмінності в підходах і очікуваннях партнерів величезні. При погляді на ситуацію зверху, вона нагадує величезну карту міста десь на Далекому Сході. На кожному етапі, від створення проектної ідеї, бізнес-плана та ТЕО, проектування, отримання дозволів, написання польських договірних умов, і до використання критерія найнижчої ціни, внесення змін на стадії реалізації і зміни цін.. т. д., ми знаходимо нові повороти і перехрестя. Тільки той досягне успіху, хто може послідовно і наполегливо долати їх і прагнути досягти встановленої цілі.

Наші партнери та експерти створили компанію для полегшення досягнення мети на цій складній карті інвестицій. Ми хочемо, щоб Ви подолали найскладніші повороти, хочемо розробити прості і швидкі рішення і допомогти Вам дістатися до місця призначення в кращий і приємніший спосіб, ніж це здавалося б, можливо.

Запрошуємо до співпраці!

З повагою,

Адам Бялачовскі